Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot


Toimitusajat ja -tavat

Tilaus ja sitä koskeva lasku toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pakettina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Insotera tilausten normaali toimitusaika on 1—2 viikkoa. 

Ilmestyneitä tuotteita pystymme toimittamaan alle viikon toimitusajalla pikatoimituksena. Pikatoimituksissa hintaan lisätään 5 euroa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin tai Matahuollon välityksellä normaalisti, suurempien koneiden toimituksessa käytetään yksityistä rahtiyhtiötä. 

Toimitamme tuotteita myös ulkomaille. Ulkomaan toimituksissa kannattaa kysyä toimituskulut erikseen sähköpostilla. Tee tilaus ulkomaille toimitettavista tuotteista sähköpostitse: info@insotera.com

Lähetyskulut

Tilaamiesi tuotteiden yhteishintaan lisätään lähetyskulut painon mukaan.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi verkkopalvelussa tehdyistä tilauksista. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksaminen

Lasku lähetetään samassa lähetyksessä tilauksen kanssa. Laskulla on maksuaikaa normaalisti 14 päivää, mutta suuremmat laitehankinnat tulee maksaa ennakkoon ellei erikseen muuta sovita. Lasku voidaan lähettää myös eri osoitteeseen tai verkkolaskuna. Täytä silloin erillinen laskutusosoite ostoskorissa.

Voit tilata myös postiennakolla. Lähetyskuluihin lisätään tällöin postiennakkomaksu 4,20 euroa. Yksityishenkilöiden yli 150 euron tilaukset toimitetaan postiennakolla (lisämaksu 4,20 euroa).

Veloitamme maksukehotuksista huomautuskuluja 5 euroa/kpl. Kahden huomautuksen jälkeen laskutamme saatavamme perintätoimiston kautta.

Tutustumis- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on normaalisti maksuton 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huomaathan että pakkauksen tulee olla täysin jälleenmyynti kuntoinen ja esimerkiksi filamenttipakkausten vakuumia ei saa olla rikottu. Huomaathan myös, että erikseen tilattavilla tuotantolaitteilla, kuten esimerkiksi kalliimmat 3d-tulostimet ja alipainemuovaimet ovat myynnissä vain yrityksille ja täten 14 päivän palautusoikeus ei koske niitä.

Voit tehdä myös ilmoituksen tilauksen palautuksesta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin sinulla on palautusilmoituksen jättämisestä laskien 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse: info@insotera.com

Palautuksessa on oltava mukana palauttajan yhteystiedot, koko lähetystä koskeva lasku tai kopio siitä sekä selvitys palautuksen syystä. Ilman palauttajan yhteystietoja emme voi kohdistaa palautusta oikeaan lähetykseen.

Palautus Postin kautta:

Kirjoita kuoreen palautusosoite:
Insotera Oy

Jankanraitti 12 B 20

33560 Tampere


Pyydä Postista kuitti palautuksesta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.